לימודי הקונדיטוריה במכללת Be chef כוללים את כל שלבי העבודה, החל מהכרת חומרי הגלם,
הבנת תהליכי העבודה ועד המוצרים המוגמרים. הקורס שם דגש על חשיבה יצירתית ורגישות
להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות חדשניות ומקצועיות.
הלימודים בקורס שמים את הדגש על הבנה עמוקה של התלמיד את היסודות של מקצוע הקונדיטוריה.
התלמידים לומדים להכיר לעומק את התכונות הייחודיות של כל אחד ואחד מחומרי הגלם.
הקורס כולל שיעורים מעשיים של עבודה בקונדיטוריה, שנועדו לאפשר לתלמידים תרגול
בנוכחות שף ובסביבת עבודה המדמה קונדיטוריה יצרנית.