טבחות סוג 3

המכללה הקולינרית Be chef מציבה סטנדרט חדש בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומדת בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.


בין נושאי הלימוד

  • שיטות ריכוך
  • מתכוני יסוד
  • חישוב עלויות ותמחור
  • בטיחות
  • תברואה
  • היגיינה
  • תזונה
  • ארגון סביבת העבודה
  • בחירת תפריטים
  • שימוש מושכל בסל מוצרים
  • שיטות בישול מתקדמות
  • פרזנטציה וצילחות, ועוד...

למי זה מתאים?

מיועד לבעלי ותק מקצועי של 7 שנים לפחות בתחום או למי שעבד שנתיים לפחות כטבח סוג 2.


לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים תוענק תעודת טבח סוג 3 מטעם משרד העבודה. 

בתום הקורס יוגשו התלמידים למבחן עיוני ומבחן מעשי לבחינת סיווג מקצועי מטעם משרד העבודה.