קונדיטאות ואפייה סוג 1

לימודי הקונדיטאות במכללת BE CHEF כוללים את כל שלבי העבודה, החל מהכרת חומרי הגלם, הבנת תהליכי העבודה ועד המוצרים המוגמרים, בעבודה בצוות או לבד. הקורס שם דגש על חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות חדשניות ומקצועיות וביצוע של מוצרי אפייה וקינוחים שונים.

נלמד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות הקלאסיות והחדשניות וטכנולוגיות האפייה למיניהן ונלמד נושאים חשובים נוספים כגון: כשרות, תזונה, תברואה, בטיחות המזון, בטיחות בעבודה, חוקי עבודה והכרת הסטנדרטים הקולינריים המקובלים ועוד.

נושאי לימוד

  • מבנה הקונדיטוריה וארגון עבודה
  • שיטות אפייה ומתכוני יסוד
  • תורת החומרים, ציוד ומכשור
  • לחם ומוצרי שמרים
  • עוגות, מאפים וקינוחים
  • תברואה ובטיחות
  • הקניית כישורי מציאת עבודה ויזמות עסקית
  • בגמר סדנה מעשית תיערך טעימת מאפים


מידע כללי

מבנה הלימודים

משך הלימודים בקורס כ- 8 חודשים (32 שבועות)

ימי הלימוד: א'-ה'

שעות הלימוד: 08:00-15:00

תנאי קבלה:

10 שנות לימוד.

מעל גיל 18.

עמידה בוועדת קבלה.


תעודות גמר:
תעודת גמר ממכללת Be chef
תעודת מקצוע קונדיטאות סוג 1


* לימודי בוקר, 5 פעמים בשבוע.

הקורס מסובסד על ידי משרד העבודה והרווחה.
השתתפות עצמית של התלמיד:3,675 ₪. ניתן לשלם בתשלומים.
המחיר כולל את שכר הלימוד, חומר לימודי, ביטוח תאונות אישיות וסט כלי עבודה מהודר.




סילבוס קונדיטוריה סוג 1