לימודי הקונדיטאות במכללת BE CHEF כוללים את כל שלבי העבודה, החל מהכרת חומרי הגלם, הבנת תהליכי העבודה ועד המוצרים המוגמרים, בעבודה בצוות או לבד. הקורס שם דגש על חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות חדשניות ומקצועיות וביצוע של מוצרי אפייה וקינוחים שונים.
נלמד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות הקלאסיות והחדשניות וטכנולוגיות האפייה למיניהן ונלמד נושאים חשובים נוספים כגון: כשרות, תזונה, תברואה, בטיחות המזון, בטיחות בעבודה, חוקי עבודה והכרת הסטנדרטים הקולינריים המקובלים ועוד.
מבנה הלימודים
משך הלימודים בקורס כ- 8 חודשים (32 שבועות)
ימי הלימוד: א'-ה'
שעות הלימוד: 08:00-15:00
תנאי קבלה:
10 שנות לימוד.
מעל גיל 18.
עמידה בוועדת קבלה.
תעודות גמר:
תעודת גמר ממכללת Be chef
תעודת מקצוע קונדיטאות סוג 1
* לימודי בוקר, 5 פעמים בשבוע.